Babagan awake dhewe

 

 

1.Huizhou Huisheng Precision Co., LTD punika entrprise siji-sukan, kang lanang diprodhuksi banget macem-macem stationry kantor dening anddevelopment kita dirancang, kayata Stapler, kertas doyo etc.

pabrik 2.The dumunung ing distrik industri pingnan Huizhou Guangdong province.We wis ibukutha 5,000,000RMB lan investasi reged 25million RMB kedhaftar, lan wilayah bangunan 10.000 meter persegi.

3.We duwe profesi, technique, Teknisi lan fullof pengalaman kanggo dirancang sawetara jinis produk nulis.

 

 


Tampilan Online Chat!