FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa port biasanipun?

We suggest plabuhan SHENZHEN.

Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel?

Sawise nyantosakaké rincian, sampel bakal dikirim metu ing 7 dina.

Sampeyan bisa nindakake rancangan kanggo kita?

Ya. We duwe tim profesional karo exprience sugih ing Stapler

Apa tanggal layang Panjenengan?

 Umumé, tanggal pangiriman kita kira 45 dina sawise nyantosakaké sampel.

Apa warna bisa aku milih?

Sampeyan bisa milih apa werna sing kaya, nyedhiyani kita No. Of werna Pantone.

cara apa logo cumawis?

Normal Logo dicithak / emas utawa stamping panas perak.

Arep digarap US?


Tampilan Online Chat!