China pabrik Scotch unik cute tape dispenser kanggo sekolah utawa kantor

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Koleksi:
    Jeneng merek:
    Huisheng
    Panggil Model:
    HS811
    Panggonan Asal:
    Guangdong, China (Mainland)
    Feature:
    cute tape dispenser lan awet
    warna:
    Black & White & F.pink utawa selaras
    Lim:
    ≤22mm
    Material:
    Plastik
    bobot:
    320g
    Size:
    11,7 * 4.0 * 6.7cm
    Logo:
    selaras Logo
    OEM / ODM:
    ditrima
    MOQ:
    1000 PCS
    Shippment:
    DHL / TNT / EMS / UPS etc
    SupplyAbility
    SupplyAbility:
    600000 Piece / Bagéyan saben supaya Wulan Urgence bisa nyedhiyani produksi lembur
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    Packing: 1 pcs / kothak werna, 12 / pcs / Inner, 48 / pcs / CTN,
    kothak Inner: 24.3 * 14.2 * 13.3cm
    ukuran CTN: 30.2 * 25.7 * 29.1cm
    Port
    Yantian / Shekou, Shenzhen, China
    :
    7-45days sawise nampa pembayaran

    Description Product

    1. MOQ : 1000 PC kanggo supaya selaras, ora watesan kanggo account HS

    2. OEM Ketrima : Ya, (logo Customer / werna produk / werna kothak / tandha kapal ECT)

    3. sampel Free : Paling produk Nilai kurang ing nyimpen Huisheng bisa ana kanggo free,
    barang ing ngumpulake. Kejabi werna pangaturan lan logo ECT

    4. Certification: ISO9001, CE

    jeneng Product
    China pabrik Scotch unik cute tape dispenser kanggo sekolah utawa kantor
    warna
    Black & White & F.pink utawa selaras
    Lim
    ≤22mm
    Power
    manual
    OEM
    ditrima
    model Ora
    HS811
    Warranty
    12months
    Certificates
    ISO9001, CE
    Panggonan Asal
    Guangdong, China (Mainland)
    MOQ
    1000pcs kanggo supaya selaras, ora watesan HS account.
    Images rinci
    Steel
    HS807 tape dispenser

    A seri Stapler HS809

    A serices saka bolongan doyo HS810

    Company kita

    Yen sampeyan duwe pitakonan bab produk, pls hubungi kita! Welcome to visit Factory kita lan Trade Show!

    kita pabrik wis fokus ing Pabrik Stapler kanggo babagan 12years.And kita duwe tim profesional kanggo riset lan pangembangan produk anyar.
    Quality Control:
    - Sample bakal ngirim kanggo customer kanggo konfirmasi sadurunge produksi.
    - We kudu tenaga profesional QC aja ngontrol baku (plastik, logam, ngumpul baris, mining) rampung barang.
    partner Cooperative
    Packing & Delivery
    Service kita

    1. Certification : ISO9001, CE

     

    2. klompok Engineer : Professional 5-10 R & D engineers layanan kanggo sinau produk pangaturan kanggo FREE.

     

    3. kontrol kualitas Ketat : Huisheng dhewe workshop Injection ngecor, Hardware stamping workshop, Spring workshop, Ngumpul workshop kanggo produk

     

    4. kemajuan Produce :

     

    Konfirmasi rincian supaya -arrange prodhuksi rencana test materi -prepare -QC

     

    - mining Material - ngumpul baris -QC mriksa ing proses - mriksa QC sawise ngrampungake

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!