perusahaan warta

  • novelty staple remover | HUISHENG
    Post time: 12-04-2018

    Cleanly novelty staple remover while not tearing with staple removers from brands like HUISHENG has many varieties of staple removers like significant duty staple removers, flat staple removers, and claw staple removers. Magnetic staple collector: Remove staples with ease with a in-built magnet s...Waca liyane »

  • Best Desktop Stapler For Sale | HUISHENG desktop stapler machine
    Post time: 11-20-2018

    HUISHENG desktop staplers deliver perfect results: guaranteed! HUISHENG desktop stapler are distinguished by their high quality material and finish. The design is modern, the finish high-quality: this is why HUISHENG gives a warranty of up to more years on staplers. Our electric desktop stapler a...Waca liyane »

  • paper stapler how to load | Huisheng best paper stapler
    Post time: 11-14-2018

    Confused by how to load your Paper stapler? how to load easy shot stapler Most of our paper stapler load using the simple four-step process below: 1、FLIP Flip the stapler upside down and open the base away from the body. 2、PULL Pull the magazine pusher back to expose the staple channel. 3、DRO...Waca liyane »

  • Staplers Jinis |  Huisheng nulis
    wektu Post: 09-15-2018

    Paling staplers digunakake kanggo nggabungake kaping sheets saka kertas. staplers Paper teka ing loro jinis béda: manual lan listrik. staplers Manual sing biasane tangan-dianakaké, sanajan model sing digunakake nalika nyetel ing mejo utawa lumahing sing ora umum. staplers Electric ana ing macem-macem beda d ...Waca liyane »

  • Penyetor kantor |  Huisheng Stapler
    wektu Post: 09-11-2018

    1, Stapler tembung barang cilik digunakake kanggo fastening bagéyan kertas karo pokok 2, potlot ngabekti tembung obyek agul-agul nang, digunakake kanggo nggawe potlot luwih cetha 3, scratchpad tembung utamané american notepad 4, perangko tembung alat cilik karo pola utawa nulis ing salah siji sing pencet int ...Waca liyane »

  • tugas abot Stapler kantor |  huisheng
    wektu Post: 08-22-2018

    heavy duty office stapler: A stapler is a mechanical device that joins pages of paper or similar material by driving a thin metal … This is Koen from Huizhou Huisheng Precision Industry Co., Ltd. which factory mainly produce stapler, hole punch,electric sharpener etc. stationery since 2002...Waca liyane »

  • Apa ukuran doyo bolongan standar? Doyo huisheng bolongan
    wektu Post: 08-07-2018

    Apa ukuran doyo bolongan standar? Ukuran standar paling umum lan lokasi bolongan key njotosi ing kertas punika International Standard ISO 838. Loro bolongan karo diameteripun saka 6 ± 0,5 mm sing njotosi menyang kertas. Pusat bolongan iki 80 ± 0,5 mm loro lan duwe kadohan saka 1 ...Waca liyane »

Tampilan Online Chat!