layanan

1. MOQ: 2000 (nampa rembagan) pcs kanggo supaya selaras, ora watesan kanggo account HS
2. OEM: Ditampa: Ya, (logo Customer / produk werna / werna kothak / kapal tandha ECT)
3. sampel Free: Paling produk Nilai kurang ing Huisheng nyimpen bisa ana kanggo free, barang ing ngumpulake. Kejabi werna pangaturan lan logo ECT
4. Certification: ISO9001, CE

HTB1UChlSXXXXXbjaXXXq6xXFXXXE.jpg_.webp

Tampilan Online Chat!