• banner1
  • banner2-(2)
  • banner3
  • Stapler

    Stapler

  • liang punch

    liang punch

  • remover pokok

    remover pokok

  • ngarautan

    ngarautan

  • tape dispenser

    tape dispenser

  • Multi funtional kotak

    Multi funtional kotak

naha milih huisheng

Huizhou Huisheng Precision Industri Co., LTD nyaeta entrprise single-venture, nu manly dihasilkeun pisan rupa stationry kantor ku anddevelopment kami dirancang, kayaning stapler, kertas punch etc.The pabrik anu lokasina di Kab industri pingnan Huizhou Guangdong province.We geus didaptarkeun ibukota 5,000,000RMB na Investasi kotor tina 25million RMB, sarta boga hiji aréa wangunan 10.000 meters.We kuadrat mibanda profesi, téhnik, teknisi na fullof pangalaman keur dirancang sawatara jenis
produk tulis.

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

  • paper pro stapler how to load | Huisheng best paper stapler
    14/11/18

    paper pro stapler how to load | Huisheng ...

    Confused by how to load your Paper Pro stapler? Most of our paper stapler load using the simple four-step process below: 1、FLIP Flip the stapler upside down and open the base away from the body. 2、PULL Pull the mag...
    maca deui
  • jenis tulisan stapler |  huisheng kertas stapler
    06/11/18

    jenis tulisan stapler | huisheng kertas stapler

    Paling staplers anu dipaké pikeun gabung sababaraha lembar kertas. staplers kertas datangna dina dua jenis béda: manual tur listrik. staplers Manual anu normal leungeun-dilaksanakeun, najan model nu dipake bari nyetél dina meja atawa oth ...
    maca deui
  • Stapler cara muka |  HUISHENG Stapler
    18/10/18

    Stapler cara muka | HUISHENG Stapler

    Stapler cara muka? Buka stapler nu. Paling staples aya beban luhur staplers. Pikeun muka ieu, cekelan dasar Stapler Mesin, teras narik luhureun stapler nepika lifts kabuka jeung baki pokok ieu wangsit. Bac ...
    maca deui

Wilujeng sumping di HUISHENG

WhatsApp Online Chat!