Tentang Kami

 

 

1.Huizhou Huisheng Precision Industri Co., LTD nyaeta entrprise single-venture, nu manly dihasilkeun pisan rupa stationry kantor ku anddevelopment kami dirancang, kayaning stapler, kertas punch jsb

pabrik 2.The ieu lokasina di Kab industri pingnan Huizhou Guangdong province.We geus ibukota 5,000,000RMB na Investasi kotor tina 25million RMB didaptarkeun, sarta boga hiji aréa wangunan 10.000 méter pasagi.

3.We boga profesi, téhnik, teknisi na fullof pangalaman keur dirancang sababaraha jenis produk tulis.

 

 


WhatsApp Online Chat!