FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon nu port dawam?

Urang nyarankeun ka port of SHENZHEN.

Sabaraha lami abdi tiasa nyangka meunang sampel?

Saatos confirming rinci, sampel bakal dikirim kaluar dina 7 dinten.

Dupi anjeun ngalakukeun rarancang pikeun urang?

Sumuhun. Simkuring boga tim profésional kalayan exprience beunghar stapler

Naon tanggal pangiriman anjeun?

 Sacara umum, tanggal pangiriman kami téh ngeunaan 45 poé sanggeus confirming sampel.

Naon warna bisa I milih?

Anjeun tiasa milih naon Warna anjeun resep, nyadiakeun kami No. Of warna Pantone.

Metoda Naon logo anu aya?

Normal Logo dicitak / emas atanapi stamping panas pérak.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!