Cina pabrik Scotch unik lucu tape dispenser keur sakola atawa kantor

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    tipe:
    Ngaran brand:
    Huisheng
    Jumlah modél:
    HS811
    Tempat Asal:
    Guangdong, Cina (Daratan)
    fitur:
    lucu tape dispenser jeung awét
    warna:
    Hideung & Bodas & F.pink atawa ngaropéa
    lem:
    ≤22mm
    bahan:
    plastik
    beurat:
    320g
    ukuran:
    11,7 * 4.0 * 6.7cm
    logo:
    ngaropéa Logo
    OEM / ODM:
    bisa ditarima
    MOQ:
    1000 PCS
    Shippment:
    DHL / TNT / suweng / UPS jsb
    SupplyAbility
    SupplyAbility:
    600000 Piece / Potongan per urutan Bulan Urgence tiasa nyadiakeun produksi lembur
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    Packing: 1 PCS / kotak warna, 12 / PCS / Batin, 48 / PCS / ctn,
    kotak Batin: 24.3 * 14.2 * 13.3cm
    ukuranana Ctn: 30.2 * 25.7 * 29.1cm
    palabuhan
    Yantian / Shekou, Shenzhen, Cina
    :
    7-45days sanggeus narima pembayaran

    Panjelasan Produk

    1. MOQ : 1000 PCS pikeun urutan ngaropéa, teu wates pikeun brand HS

    2. OEM katampa : Sumuhun, (logo Palanggan / warna produk / warna kotak / tanda pengiriman barang ect)

    3. sampel Free : Kalolobaan produk nilai low di toko Huisheng bisa ditawarkeun haratis,
    tapi angkutan barang nu kumpulkeun. Di sagigireun warna kustomisasi jeung logo ect

    4. sertifikasi: ISO9001, CE

    Ngaran Produk
    Cina pabrik Scotch unik lucu tape dispenser keur sakola atawa kantor
    warna
    Hideung & Bodas & F.pink atawa ngaropéa
    lem
    ≤22mm
    kakuatan
    padoman
    OEM
    bisa ditarima
    model No
    HS811
    garansi
    12months
    sertipikat
    ISO9001, CE
    Tempat Asal
    Guangdong, Cina (Daratan)
    MOQ
    1000pcs pikeun urutan ngaropéa, teu wates HS brand.
    Gambar lengkep
    Produk séjén
    HS807 pita dispenser

    A runtuyan stapler HS809

    A serices liang punch HS810

    Company kami

    Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan produk, PLS ngahubungan kami! Wilujeng sumping di buka Kilang kitu urang jeung Trade Tembongkeun!

    pabrik urang boga difokuskeun pabrik stapler pikeun ngeunaan 12years.And kami boga tim profésional panalungtikan sarta pamekaran hiji produk anyar.
    Kualitas Control:
    - Sampel bakal dikirim ka customer pikeun konfirmasi saméméh produksi.
    - Urang kudu staffs profésional QC ulah ngadalikeun tina bahan baku (plastik, logam, ngumpul garis, gudang) nepi ka rengse barang.
    pasangan koperasi
    Packing & Taliwang
    Service kami

    1. sertifikasi : ISO9001, CE

     

    2. group Insinyur : Profesional 5-10 R & D insinyur layanan pikeun ulikan produk kustomisasi haratis.

     

    3. kadali kualitas ketat : Huisheng sorangan workshop suntik molding, Hardware stamping workshop, Spring workshop, Nyusun workshop pikeun produk

     

    4. kamajuan ngahasilkeun :

     

    Mastikeun rinci urutan -arrange ngahasilkeun rencana test bahan -prepare -QC

     

    - gudang Bahan - ngumpul garis -QC pariksa dina prosés - dipariksa QC sanggeus finish

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!