Cina Produsén kids Sato pita Dispenser kalawan pita

Pondok Description:


jéntré produk

Our Advantage

Our client,Service And Certification

FAQ

Tags produk

Ihtisar
Rincian gancang
tipe:
Ngaran brand:
Huisheng
Jumlah modél:
HS811
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Ngaran Produk:
Pita Dispenser kids Sato
pedaran:
tape dispenser
warna:
Hideung & Bodas & F.pink atawa ngaropéa
packing:
1/12 / 48pcs
GW:
20.5KGS
Ukuran Ctn:
30.2 * 25.7 * 29.1cm
Bébas sampler:
Aya
OEM / ODM:
Aya
jaminan:
12 bulan
pamakéan:
suplai kantor / Sakola
SupplyAbility
600000 Piece / Potongan per urutan Bulan Urgence tiasa nyadiakeun produksi lembur
Bungkusan & Taliwang
Rincian bungkusan
palabuhan
FOBshenzhen, Cina
Waktos prosés :
7-45 poé sanggeus jumlah nampi

Panjelasan Produk
Ngaran Produk
Cina Produsén kids Sato pita Dispenser kalawan pita
item No
HS811
material
plastik
warna
Hideung & Bodas & F.pink atawa ngaropéa
lem
≤22mm
ukuran produk
11,7 * 4,0 * 6,7 cm
ngepak
1/12 / 48pcs
MOQ
1000 (nampa badami) PCS pikeun urutan ngaropéa, teu wates pikeun brand HS

1.  MOQ : 1000 (nampa badami) PCS pikeun urutan ngaropéa, teu wates pikeun brand HS

2. OEM katampa: Sumuhun, (logo Palanggan / warna produk / warna kotak / tanda pengiriman barang ect)

3.  sampel Free : Kalolobaan produk nilai low di toko Huisheng bisa ditawarkeun haratis,

   tapi angkutan barang nu kumpulkeun. Di sagigireun warna kustomisasi jeung logo ect

4. sertifikasi: ISO9001, CE

produk Témbongkeun

Produk langkung




certifications kami



Company kami






Service kami

1.Certification: ISO9001, CE

grup 2.Engineer: Profesional 5-10 R & D jasa insinyur pikeun ulikan produk kustomisasi haratis.

3.Strict kadali kualitas: Huisheng suntik sorangan molding workshop,

Hardware stamping workshop, Spring workshop, Nyusun workshop pikeun produk

kamajuan 4.Produce:

Mastikeun rinci urutan -arrange ngahasilkeun rencana test bahan -prepare -QC

-Material gudang - ngumpul garis -QC pariksa dina prosés - QC dipariksa sanggeus finish

salesman -order / asisten titik dipariksa.

Taros Kami


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Huizhou Shengtai Metal & Plastic Manufacturing Co.,Ltd was established in 2004,specialized in manufacturing stationery,including stapler, paper punch, pencil sharpener, staple remover, tape dispenser, paper cutter etc.We have our own brand :Hui Sheng .

    With over 238 employees,we had great capacity to produce more than 15000 pieces of stationery daily.

    HTB1_jeQJVXXXXbFXVXXq6xXFXXXx

    Our building area is over 10000 square meters.We have Advanced equipment to manufacture complete stationery in house.

    HTB1ZRwVHpXXXXbVXVXXq6xXFXXXU

    Our client

    1、we have more than 8 years of experience in manufacturer of stationney

    2、our products are sold all over the world.

    3、our products are extensively used in office,school and other industries.

    HTB1Eh8AJVXXXXXiXVXXq6xXFXXXv

    Service kami

    1.Certification: ISO9001, CE

    grup 2.Engineer: Profesional 5-10 R & D jasa insinyur pikeun ulikan produk kustomisasi haratis.

    3.Strict quality control: Huisheng own Injection molding workshop,Hardware stamping workshop, Spring workshop, Assemble workshop for products

    4.Produce progress:Confirm order details -arrange producing plan -prepare material –QC test-Material warehouse – assemble line –QC check in process – QC check after finish-order salesman/assistant spot check.

    Our Certification

    sertifikasi

    1.Are you a trade company or a manufacturer?

    A:We are an ISO,CE approved manufacturer specialized in stationery.

    OEM & ODM service are available.

    2.What is your MOQ ?

    A: Our minimum order quantity is 100 pieces.

    3.What is your delivery date?

    A: The delivery date is 3 days for stocks order, 35-45 days for customized order.

    4.What is your payment terms?

    A: 30% deposit in advance and 70% balance before delivery.

    5.Can you send free samples?

    A: Yes, free samples are available; you just need to pay the express fee.

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!