jasa

1. MOQ: 2000 (nampa badami) PCS pikeun urutan ngaropéa, teu wates pikeun brand HS
2. OEM: Katampi: Sumuhun, (logo Palanggan / produk warna / warna kotak / pengiriman barang tanda ect)
3. sampel Free: Kalolobaan produk nilai low di Huisheng toko bisa ditawarkeun haratis, tapi angkutan barang nu kumpulkeun. Di sagigireun warna kustomisasi jeung logo ect
4. sertifikasi: ISO9001, CE

HTB1UChlSXXXXXbjaXXXq6xXFXXXE.jpg_.webp

WhatsApp Online Chat!